Laatste loodjes verandermanagement

Laatste loodjes! Afgelopen donderdag was de laatste bijeenkomst van de module Verandermanagement. Belangrijk uitgangspunt bij het ontwerp van de opleiding was een directe transfer naar de eigen praktijk van deelnemers. Een mooi voorbeeld van traject waarin deelnemers met verandervraagstukken binnen de eigen organisatie aan de slag zijn gegaan en zij in de praktijk hebben kunnen ervaren wat wél en wat niet werkt. Leren en doen tegelijk! Deelnemers zijn nu druk bezig met hun afrondende veranderplan. Karen Boekema-Dekker, Gijs van den Bosch, Ellis Hoogveld, Floor Mattheeuwse, Raudhi Ohorella, Jord Stenvert, Miriam Terlouw-van Voorst, Anne Verheijen en Wendy van Zwolgen, heel veel succes met de laatste loodjes! #laatsteloodjeswegenhetzwaarst #covid #opleidentijdenscovid#succesvolveranderen

Hulp nodig bij het maken van een veranderplan of benieuwd hoe je een dergelijke opleiding ontwerpt? Bel 06-22245580 of maak een wandelafspraak

Comments are closed.