Wie zijn wij?

Wie zijn wij?

Wie zijn wij?

Dikker | Klijs is een organisatieadviesbureau dat actief is op het gebied van organisatieadvies, training en interim management.

Dikker | Klijs is een bedrijf met een visie. Een visie die gaat over ontwikkeling van organisaties en de mensen die hierin werken. Het doel hierbij is de ander te helpen om zichzelf te verbeteren, te veranderen en te vernieuwen. Wij werken vanuit de overtuiging dat je samen verder komt dan alleen. Wij willen duurzame waarde creëren voor opdrachtgevers op persoonlijk, maatschappelijk en financieel vlak.

Wij werken in de gebieden:
• Organisatieontwikkeling
• Human Resource Management
• Marktontwikkeling & innovatie

Partners en vaste aanspreekpunten binnen Dikker | Klijs zijn Mecheline Klijs en Cees Dikker.

mecheline

Mecheline Klijs

Mecheline is partner en eigenaar van Dikker | Klijs organisatieadviseurs. Zij studeerde bedrijfskunde aan de Rijksuniversiteit Groningen. Na haar studie volgde zij de postdoctorale opleiding tot organisatieadviseur bij het Sioo en de Integrated Change opleiding van de OU en heeft zij zich gespecialiseerd in organisatieverandering en –ontwikkeling. Zij heeft ervaring opgedaan in verschillende HR functies en als interimmanager in zowel profit als non-profit organisaties.

Zij heeft ruime ervaring in het trainen en begeleiden van groepen. Zij is als auteur betrokken bij verschillende publicaties op HRM gebied.

cees

Cees Dikker

Cees is partner bij Dikker | Klijs organisatieadviseurs. Hij studeerde automobieltechniek aan het IVA in Driebergen en bedrijfskunde aan de Hogeschool Rotterdam en Omstreken en Managementwetenschappen aan de OU. Bij de School voor Coaching heeft hij de opleiding tot coach gevolgd en is hij erkend assessor.

Na zijn studie heeft hij een twintigtal jaar werkervaring opgedaan in commerciële functies in Logistieke sector en Petrochemische industrie. Zijn specialisme zit in het opzetten en exploreren van nieuwe markten en de begeleiding van virtuele en (inter)nationale sales teams.

Meer informatie? Neem contact op via onderstaand contactformulier: