Innovatie

Innovatie, ondernemerschap en creativiteit

Innovatie, ondernemerschap en creativiteit.

Dikker | Klijs ondersteunt u als partner bij uw innovatie-uitdagingen en bij de ontwikkeling van nieuwe business. Onderstaande diensten zetten wij op basis van maatwerk voor u in.

Het ontwikkelen van strategieën voor groei en marktontwikkeling

In de wereld om ons heen gebeurt enorm veel. Toch lijkt het alsof in uw bestaande business de kaarten zijn geschud.  Partijen zijn bekend en de deelnemers op het speelveld spelen al jaren het zelfde spel. De marges lopen terug en de vitaliteit is uit uw klantportfolio.

U heeft behoefte aan ‘nieuwe business’.

Samen met u als opdrachtgever kijken we naar  uw huidige businessmodel. Waar zit ontwikkelruimte en waar liggen de goede ideeën, zodat u in staat bent om uw portfolio beter te laten aansluiten bij de markt.

We analyseren de markt en proberen relevante trends en ontwikkelingen voor u te identificeren. Op basis van deze gegevens werken we aan een nieuw en krachtig business concept. Samen met u als opdrachtgever ontwikkelen we een aantal scenario’s, testen we de concepten in de markt en onderzoeken we waar precies de beste kansen voor ontwikkeling liggen.

Bij de realisatie en implementatie kunnen wij een actieve ondersteuning bieden. In de vorm van verander- en projectmanagement, het versterken van uw commerciële slagkracht, het genereren van commerciële leads, het realiseren van samenwerking met nieuwe partners en het aanpassen en veranderen van de mindset in uw organisatie.

Propositieontwikkeling

Dikker | Klijs heeft jarenlange ervaring met het verzamelen van klantinzichten. Wij brengen behoeftes en motivaties van uw nieuwe en/of bestaande klanten in kaart en organiseren klantpanels en klantreizen. We helpen u om uw klanten nog beter te begrijpen door u outside-in te leren denken.

Samen met u onderzoeken we de bereidheid van klanten om te gaan betalen voor uw nieuwe product, de herkenbaarheid voor de klant van de onderscheidende onderdelen uit uw waarde propositie en de bereidheid van uw belangrijkste klant om launching customer te zijn.

Bent u op zoek naar de nieuwste en meest relevante trends en ontwikkelingen? Samen met u brengen we de meest relevante ontwikkelingen uit het omgeving in kaart, hierbij maken wij gebruik van de kennis uit ons netwerk. Zo vindt u snel de oplossing of het inzicht waar u naar zoekt om uw positie voor de komende jaren te bepalen.

Innovatiecultuur en innovatievermogen

Een groot deel van het innovatiesucces wordt bepaald door de innovatiecultuur binnen uw bedrijf. Wat is het lerende vermogen binnen uw organisatie? Leiderschap, feedback geven en ontvangen, ruimte voor (persoonlijke) ontwikkeling zijn belangrijk indicatoren voor een goed innovatieklimaat in uw organisatie en daarmee het succesvol introduceren van innovaties.

Onze doelstelling is om ondernemers en organisaties anders te leren omgaan met problemen en uitdagingen, met veel meer energie, creativiteit en vooral resultaat. Dit doen we onder andere door het begeleiden van innovatietrajecten en het geven van trainingen. Dikker | Klijs laat zien hoe u het innovatievermogen van uw organisatie (verder) kunt verbeteren. Samen met u bepalen we welke interventies we hiervoor inzetten.

Voor meer informatie neem contact met ons op

Voor meer informatie neem contact met ons op
Bel 06-22245580 of vul onderstaand formulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.