90 minuten Training

90 minuten training

Waarom 90 minuten training?

Organisaties vinden het erg lastig om medewerkers vrij te maken voor trainingen – en desondanks is persoonlijke ontwikkeling essentieel om de performance van medewerkers op peil te houden en om personeel te behouden. Traditionele leerinspanning verdwijnt erg snel als het niet direct wordt toegepast. Onderzoek toont aan dat meer dan 80% van het geleerde verloren gaat als het niet direct bekrachtigd en toegepast wordt. Conventionele leermethoden kosten teveel. De directe kosten van een conventionele training stijgen enorm doordat het verlies van output hierbij opgeteld moet worden.

Als gevolg van tijd- en budgetdruk, moeten organisaties slimmer omgaan met hun trainingstrategie, kortere en meer frequente leerinterventies, de toepassing van leerversnellende technieken en het gebruik van e-learning zorgen hiervoor. Formele training werkt het beste wanneer dit is gekoppeld aan de persoonlijke ontwikkeling van medewerkers. Training moet beschikbaar zijn als het nodig is en daarna snel kunnen worden toegepast in de praktijk.

Vier weken training en minder dan twee uur afwezigheid van de werkplek.

In onze benadering gaan wij mee met het dilemma om medewerkers vrij te maken voor trainingsdoeleinden. Dit doen we door een combinatie van versneld leren met e-learning methoden aan te bieden. Hierdoor bieden we een maand lang leren aan waarbij de feitelijke afwezigheid op de werkplek niet meer dan twee uur bedraagt. 90 minuten training is gebaseerd op de principes van high performance coaching en maakt gebruik van een aantal versnellende leermethoden. Dit maakt dat iedere bijeenkomst een hoog energie gehalte en hoge impact heeft.

Een e-learning module zorgt ervoor dat de medewerker reminders, oefeningen en kleine stukjes nieuwe inhoud ontvangt. Dit iedere twee à drie dagen over een periode van vier weken. Dit zorgt ervoor dat de opgedane kennis niet kan wegzakken maar goed ingebed raakt. Individuele modules kunnen ontworpen worden als onderdeel van bedrijf- of individuele ontwikkelplannen. Het 4 wekelijkse programma kan ook als een serie worden afgenomen van tien maandelijkse events die een jaar lang continuïteit bieden in het ontwikkelprogramma.

Hoe werkt het?

Na een persoonlijke intake wordt een 90 minuten training event bijgewoond. Het 90 minuten training event is afgerond binnen 90 minuten – niet langer dan een gebruikelijke business meeting. Het heeft hiermee een minimale onderbreking van het normale werkpatroon en een minimaal verlies van tijd voor de medewerker. Het leren wordt gecontinueerd in de daarop volgende 4 weken actief aan de slag te gaan met e-learning activiteiten eventueel ondersteund door 1:1 coaching op de werkplek.

Een geïntegreerde leermethode

De 90 minuten training voorziet in een op maat gemaakt programma met maximale impact en met een minimale verstoring van de werkzaamheden van de medewerker.

Het is snel, flexibel, innovatief en het biedt focus.

  • Het is gemakkelijker om 90 minuten vrij te maken dan een hele dag
  • Meer kwalitatieve dan kwantitatieve overdracht: liever iets minder stof en die heel goed leren, dan van alles een beetje.
  • Door herhaling wordt de aangeboden stof vaker herinnerd en meer toegepast.
  • De totale kosten zijn veel lager
  • Medewerkers vinden het prettig, de stof is overzichtelijk en het is gemakkelijk aan te leren
  • 1:1 coaching biedt een veilige en vertrouwde leeromgeving, collega’s en leidinggevenden kijken niet mee.

Neem voor meer informatie contact met ons op

Bel  06-22245580  of vul onderstaand formulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]