Het Grote Gesprekkenboek

Een praktisch hulpmiddel voor voeren van gesprekken

Een goed gesprek is en blijft belangrijk, altijd! Een nieuwe opzet van het Grote gesprekkenboek is uit. Hierin zijn vrijwel alle typen gesprekken up-to-date gemaakt. Dit betekent een grotere aandacht op de talenten en sterke punten van medewerkers. Maar ook: aandacht voor het horizontaal organiseren en het nieuwe beoordelen. Benieuwd wat er allemaal in staat? U kunt dit boek bestellen via https://www.managementboek.nl/boek/9789462156258/het-grote-gesprekkenboek-

Het voeren van gesprekken is voor leidinggevenden en HR-professionals een dagelijkse bezigheid.  Iedere gesprek kent zijn eigen voorbereiding, fases, valkuilen, dynamiek en emoties. Ze kunnen anders verlopen dan verwacht en gehoopt. Het is (dan) de kunst om van deze gesprekken effectieve gesprekken te maken.

Lees dit boek als je aan de vooravond staat van een belangrijk gesprek.  Doe je voordeel met de informatie en inspiratie en do’s and don’ts. Het GROTE gesprekkenboek is goed toepasbaar binnen de gespreksvaardigheid- en trainingsmodulen van verschillende opleidingen en trainingen in zowel Nederland als België.

Comments are closed.