Het Grote Gesprekkenboek

Derde druk van Het GROTE gesprekkenboek is uit!!

Een praktische leidraad voor leidinggevenden en HR-professionals 

Supertrots zijn wij op inmiddels de derde druk van Het GROTE Gesprekkenboek. Een goed gesprek is en blijft belangrijk, altijd! Een nieuwe opzet, waarbij vrijwel alle gesprekken zijn geactualiseerd. Dit betekent een grotere aandacht op de talenten en sterke punten van medewerkers, horizontaal organiseren en het nieuwe beoordelen. Benieuwd wat er allemaal in staat? U kunt dit boek bestellen via https://www.managementboek.nl/boek/9789462156258/het-grote-gesprekkenboek-

Het voeren van gesprekken is voor leidinggevenden en HR-professionals een dagelijkse bezigheid. Of het nu een selectie, waarderings-, (loopbaan)coachings, advies, onderhandelings-, conflictoplossend, correctie- of een slechtnieuwsgesprek is, iedere gesprek kent zijn eigen voorbereiding, fases, valkuilen, tegenwerpingen, dynamiek en emoties. Ze kunnen anders verlopen dan verwacht en gehoopt en het is (dan) de kunst om van deze gesprekken effectieve gesprekken te maken.
Het GROTE gesprekkenboek, is een handig, praktisch en direct toepasbaar hulpmiddel voor leidinggevenden en HR-professionals in de gespreksvoorbereiding.

Lees dit boek als je aan de vooravond staat van een belangrijk gesprek en doe je voordeel met de informatie en inspiratie en do’s and don’ts. Het GROTE gesprekkenboek is ook goed toepasbaar binnen de gespreksvaardigheidsmodulen van verschillende opleidingen en trainingen in zowel Nederland als België.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *